Kjøpe Bitcoin

Bitcoin 

Bitcoin er en kryptovaluta som er kjent for å være veldig sikker. Det vil si at du ikke kan gå inn i arkivene og manipulere handler. Når det skjer noe i Bitcoin, som kjøp og salg, kan alle se hva som skjer. Det ligger offentlig tilgjengelig. Du kan bare logge deg inn og se hvor mange som kjøper og hvor mange som selger. Dette i seg selv er interessant informasjon fordi det ikke fungerer slik med vanlig valuta. Når folk kjøper og selger valuta på en børs så kan andre se hva som skjer. Men i dagens verden skjer veldig mye utenom det åpne markedet, men heller mellom kjøper og selger direkte. På denne måten er det mye som skjer som ikke folk kan se. Dette gjør at det fort blir skummelt å investere fordi man ikke kan se flere av de viktige aktørene sine manøvreringer.  

 

Spekuler i Bitcoin 

Når du jobber eller ønsker å tjene penger så er det lett å se mot aksjemarkedet eller andre mer tradisjonelle markeder. Noen ser på krypto og tenker at det må gå an å tjene penger akkurat her. Det stemmer, du kan tjene penger på krypto og historien viser at mange har tjent gode penger på å kjøpe Bitcoin.  

 

Den beste måten å spekulere i Bitcoin er ved å kjøpe Bitcoin for deretter å selge når prisen er høy. Mange fokuserer på at prisen må være lav for at du skal kjøpe. Dette er ikke helt riktig fordi en lav pris er veldig relativt. I dag kan en Bitcoin ligge på 4000 dollar. Dette var lav for en stund siden da kursen var helt opp i 20 000 dollar. Når det er sagt så er 4000 dollar veldig høyt sammenlignet med tider enda lengre tilbake. Bitcoin går opp og ned. Du får kun det du får når du kjøper Bitcoin akkurat nå. Hva prisen ligger i når du selger er det viktig. Du kan derfor trygt kjøpe Bitcoin nå, men husk prisen og følg nøye med. Vil du selge når prisen har gått 20% opp eller vil du vente og håpe på at den har gått 50%? Det er tøffe valg 

 

Sikkerhet hjelper på pris 

Mange glemmer at Bitcoin er en veldig sikker teknologi som gjør at du får til veldig mye. Om du gjør ting rett og tar sikkerhetskopi av dine mynter vil du vanskelig miste dem. Dette gjør at du må være forsiktig med å gi ut informasjon og forsiktig med å ha tilgang et sted. I media har vi sett stygge episoder av folk som har tapt mye penger fordi de har glemt hvor de har sine Bitcoin eller fordi et selskap har kun hatt en person med tilgang til folks konto. Dette har ført til at folk ikke har hatt muligheten til å nå sine verdier når de har hatt brukt for de eller at de er tapt for alltid. Det gir mindre tilgang og høyere priser.